Je aanvraag is in behandeling…

Dank om een gesprek met mij aan te vragen. Moedig van je! Hierna leg ik het vervolg uit…


STAP 1 – Wat je hierna kunt verwachten


Je ontvangt automatisch een bevestigingsmail van je afspraak. Op basis van je aanmeldformulier doe ik een eerste check of ik je kan helpen. Als ik denk dat ik met jou resultaten kan bereiken, dan gaat het ontdekkingsgesprek door zoals gepland. 

Mocht dit niet zo zijn, dan laat ik je de reden per mail weten en geef ik je advies wat ik in jouw geval zou doen. Als ik twijfels heb, dan zal ik je per mail contacteren om verheldering te vragen.

Als de afspraak doorgaat, dan bel ik je vervolgens op het exacte tijdstip dat je hebt aangegeven in de boeking.STAP 2 – Voorbereiding voor het gesprek

Je hoeft niets voor te bereiden voor onze babbel behalve een paar praktische zaken:

Om te beginnen, wees vooral niet zenuwachtig: ik ben ook maar een mens net als jij. Ik stel je wat vragen en ik luister. Dus relax!

Voor een persoonlijk gesprek is wederzijdse volle aandacht nodig. Gun jezelf dus een stille ruimte zonder afleiding tijdens de sessie. En houd pen en papier bij de hand om notities te maken.

Zet je GSM op stil en stel hem zo in dat hij niet gaat trillen.


STAP 3 – Bekijk deze video om te weten « hoe » het proces van een levenspartner vinden werkt

In de video hieronder ontdek je mijn filosofie over wat nodig is om een partner te vinden. Het zijn in mijn ogen essentiële dingen die zich keer op keer in de praktijk bewijzen. Dat was zo bij mij. Dat is zo bij mijn klanten. Ik heb er lang over nagedacht en heb er een eigen model met 3 fundamenten van gemaakt. Als je je dit model eigen maakt, staat niets je in de weg om een leven vol liefde, warmte en aandacht te realiseren. 


Ik spreek je graag snel! Karianne