Mindset & Magie programma
Exclusief mindset & magie programma!


Beperkt aantal plaatsen beschikbaar!


Meer aantrek met vrouwelijke magie!Te weinig aantrek van geschikte mannen?

Kans is groot dat je teveel ‘mannelijke energie’ naar buiten brengt als je contact hebt met mannen en daardoor weinig of geen serieuze potentiële partners aantrekt…Herken jij het volgende?


  • Je staat je mannetje op het werk, maar je weet niet hoe je je ‘vrouwtje’ kan staan in de liefde op een authentieke manier, zonder jezelf te verliezen.
  • Misschien ben je wel bang om jezelf kwetsbaar op te stellen, voel je zenuwen, weet je niet wat te zeggen, of heb je last van zelfondermijnende gedachten…
  • Of misschien heb je de eerste stappen in vrouwelijkheid al wel gezet, maar nodigen de juiste mannen je nog steeds niet uit voor een vervolgdate of meer… en zit je dus met je handen in het haar door de vraag: ‘Wat doe ik verkeerd?’

Ik stel mijn expertise van 7 jaar mentorschap, waarbij ik als bezielster van Singles Academy al duizenden vrouwen kon inspireren en er tientallen persoonlijk mocht begeleiden, graag ter beschikking van jouw mooie droom op liefdesgebied!

Themagewijze begeleid ik je zodat jij helderheid krijgt in je hoofd en een magisch gevoel in je hart. En zodat jij ook aan de buitenkant de vrouw bent die je diep van binnen al bent. Bovendien ontmoet je gelijkgestemde vrouwen die dezelfde innerlijke reis doorlopen. Samen tillen we elkaar op naar een high-level liefdesleven!Deze 4 thema’s komen aan bod:


THEMA #1: MINDSET BOOSTEN

Hoe jij denkt over jezelf, over mannen, over exen, over liefde… beïnvloedt je zoektocht naar een levenspartner. En natuurlijk is het eng om je echt open te stellen voor de liefde. Ik leer je hoe je je geest kan balsemen en versterken, zodat je vertrouwen groter wordt dan je angst om gekwetst te worden en je met plezier gaat daten!

THEMA #2: MANNELIJKE ENERGIE

Daten en een relatie krijgen mag geen energie wegzuigen. Het moet juist energie geven. Ik zorg ervoor dat je het meteen doorhebt als je je mannelijke energie gebruikt en ik leg uit hoe je deze modus op de juiste momenten kan uitschakelen.

THEMA #3: VROUWELIJKHEID TONEN

Je begrijpt dat vrouwelijke magie naar buiten brengen belangrijk is, maar hoe doe je dat concreet? Bepaalde zinnen of acties kunnen een wereld van verschil maken. Ik onthul je welke, zodat mannen op jou gaan afkomen zonder zelfs te weten waarom. Jij gaat meer geschikte mannen aantrekken door je unieke magie te tonen.

THEMA #4: DATEN MET MAGIE

Het vinden van de juiste man kan heel spannend zijn. Zo spannend dat je onbewust terug in je mannelijke energierol kruipt om te ontsnappen aan de onzekerheid. Maar dit werkt niet. Hoe je dit dan wel effectief aanpakt, vertel ik je graag.Luister naar Marjoleins testimonial:


Benieuwd hoe vrouwen de samenwerking met mij hebben ervaren? Luister dan naar Marjolein. In de video leer je over haar worsteling op liefdesvlak en de resultaten die ze behaald heeft door mij in te schakelen als haar love mentor.

Ben jij een zelfbewuste vrouw die beseft dat je gedachten en je vrouwelijkheid essentieel zijn om meer geschikte mannen aan te trekken? Dat je daardoor met meer plezier gaat daten, dat de liefde je energie gaat geven en dat zelfs je leven in zijn geheel daardoor in een stroomversnelling komt? Geloof je dat de wereld een stukje mooier wordt als jij en een ander mens zich door liefde met elkaar verbinden?

Dit gun ik je van harte! En de liefde is dichterbij dan je voor mogelijk houdt!
Durf investeren in jezelf!


“Indien je beslist om je liefdesleven een nieuwe draai te geven, aarzel dan niet om Karianne te contacteren. De weg is niet gemakkelijk, maar loont wel de moeite. Je zal veel persoonlijke sterktes ontdekken en meer zelfvertrouwen krijgen. Durf investeren in jezelf!”
Marie-France

Ik vond je begeleiding heel goed.


“Karianne, ik vond je begeleiding heel goed. Ik zocht iemand die directer was, geen voorzichtige luistertherapeut, kost wat kost. Ik hoopte iemand te vinden die mij een duw in de rug zou geven om geen narcistische personen meer in mijn leven toe te laten – en dat deed jij zeer sterk. Dank daarvoor en voor alles.”
Gerda*

Iemand gevonden die me respecteert en lief heeft.


“De laatste weken en maanden geven mij een gevoel van verliefdheid, rust en tevredenheid in het feit dat ik iemand heb gevonden heb bij wie ik het heel fijn heb, die me respecteert en lief heeft.”
Leila*

Hoe zeer ik ook de vraag begrijp dat je mogelijks contact wilt hebben met mijn klanten, de meesten van hen hechten een groot belang aan hun privacy. Love mentoring is helaas nog geen trendy service. De namen met een sterretje (*) zijn fictief.Wat ga je doen?  • Exclusieve, intieme VIP-dag van 9.30 uur tot 16.30 uur op een unieke locatie in het groen in Beersel (nabij Brussel) met max. 7 andere vrouwen: jij gaat boordevol energie naar huis en weet wat je te doen staat om meer mannen aan te trekken.
  • Toolkit horende bij de VIP-dag, een goody bag en een heerlijke, warme lunch.
  • Online opvolgavond (2 uur): hoe heb je de geleerde inzichten en tools toegepast in de praktijk, waar loop je tegenaan en waar heb je hulp bij nodig?
  • Feedback op jouw dating profiel (per E-mail).
  • Lid van The Circle: een besloten Facebook groep, waar jij vragen mag stellen en andere vrouwen ontmoet die bij mij een traject volg(d)en.

FAQHet beoogde resultaat van Mindset & Magie is dat je meer mannen van niveau aantrekt. Elke vrouw die mijn tools, ideeën en tips toepast, kan dit bereiken. Dat weet ik omdat ik al 7 jaar liefdesmentor ben. Fulltime en professioneel. Ik weet wat werkt en wat niet werkt. Zelfs personen die geen levenslange match vonden, zijn tevreden over mijn begeleiding. Lees hier de recensie van een cliënt (man; vroeger coachte ik ook mannen) die wel relaties kreeg maar nog geen blijvende partner.

Je bent niet alleen! Mijn cliënten zijn extravert en introvert. Allemaal halen ze veel uit de groepscoaching. Ik nodig je uit om het onderscheid te maken tussen dit traject en workshops of events met tientallen of honderden deelnemers.

Mijn groep is heel intiem, max. 8 vrouwen. Zo kan ik tijd en aandacht geven aan elke vrouw. Zie je verlegenheid dus als een opportuniteit om meer open te leren zijn in een veilige omgeving met gelijkgestemde, inspirerende vrouwen. Kwetsbaar durven zijn zonder jezelf te verliezen, dat ervaar je in Mindset & Magie.

Ik heb al vrouwen begeleid die (half) in een relatie zaten. Laten we eerlijk zijn. Als je in zak en as zat, dan was je nu niet op deze pagina aan het scrollen. Je bent hier en dus stel je jezelf open voor hulp om je liefdesleven naar een hoger niveau te tillen. Als je nog veel aan je ex denkt, dan is het hoog tijd om jezelf centraal te stellen! Dit doe je door je hart weer aan jezelf te schenken en je vrouwelijkheid naar buiten te brengen. Mindset & Magie helpt je om de regie over je leven terug te krijgen.

Therapie en mentorschap beogen andere doeleinden. Als je je hart wilt luchten, dan kan je terecht bij een therapeut. Je krijgt empathie en vooral een luisterend oor. De focus ligt op het verleden. Als je doelen wilt bereiken in de toekomst, zoals het vinden van een partner, dan is mentorschap ideaal. Een goede mentor luistert naar je, stelt je pertinente vragen, geeft je advies, daagt je uit je comfortzone, helpt je focussen op de hoofdzaak en reikt je tools aan om jouw doelen te bereiken.

Ik begrijp dat je angst voelt om opnieuw gekwetst te worden, als je vertrouwen een of meerdere malen geschonden is. Als je je verbindt met andere mensen, dan loop je het risico om gekwetst te worden. Anderzijds schept de diepe verbinding met een ander de kans om samen wonderlijke ervaringen te creëren en te delen. Zelfs nieuw leven. Dit maakt de menselijke ervaring rijk en uniek. Aan jou dus de keuze: de angst of de kans? Mindset & Magie vergroot jouw kans op succes in de liefde.

Je hebt een drukke baan, misschien een kindje en hobby’s. Mogelijks wil je nog van job veranderen, verhuizen of op reis gaan. Als dit jouw leven is, dan lijk je op de meeste van mijn cliënten. Mijn wijze stiefvader van 84 zegt altijd: ‘De vraag is niet of je tijd hebt. Iedereen heeft evenveel tijd. De vraag is welke keuzes je wilt maken. De tijd die je ergens in steekt, kan je niet voor iets anders gebruiken.’

Kies je om tijd te investeren in chatten, FWB of foute mannen? Of kies je om tijd te investeren in het vinden van een partner? Kies je om puur voor je werk te leven? Of kies je voor een gebalanceerd, zo compleet mogelijk leven? In Mindset & Magie zijn mijn beste kennis en tools gecondenseerd in één dag en avond. Je investeert dus weinig tijd en wat je gaat leren, zal je een hoop tijd (en ellende) besparen.

Als je instapt in Mindset & Magie, dan koop je niet mijn lestijd maar mijn expertise en 14 jaar professionele ervaring om het leven van mensen te vergemakkelijken. Met mijn diploma’s zou ik op veel plekken kunnen werken, maar mentorschap is mijn passie en mijn gave. Jouw leven liefdevoller maken is mijn missie. Je investeert dus in je eigen toekomst. Een cliënt van mij zegt dit letterlijk in een testimonial.

Voel je dus niet schuldig als je je spaargeld aanspreekt om jezelf een liefdevoller leven te schenken en een toekomst waarin jij gaat stralen. Bovendien verdienen heel wat cliënten de investering terug door mijn tools toe te passen op andere relationele gebieden. Zo hangt je succes op het werk vaak mede samen met het vermogen om je mindset te wijzen en je vrouwelijke energie slim in te zetten.

Je kledingstijl is een manier om je vrouw-zijn te beklemtonen. Toch kan je dan mannen afstoten, want vrouwelijke magie gaat over veel meer dan een jurk en lippenstift. Kleding en make-up zijn uiterlijke kenmerken. Veel belangrijker zijn de innerlijke aspecten: je gedrag, communicatie, gevoel, energie, intuïtie. In Mindset & Magie leer je om je magie op holistische, diepgaande wijze naar buiten te brengen, zodat je meer interessante mannen aantrekt, ongeacht de kleur van je lippen.

Sommige van mijn cliënten hebben zichtbare beroepen. Anderen zijn vermogend of dragen een bekende familienaam. Wat ook je situatie is, de regel is dat gevoelige informatie binnen de groep blijft. Bedenk dat het prijskaartje van Mindset & Magie mensen niet zomaar doet deelnemen. Wie dat wel doet, is toegewijd en serieus.

Wellicht eis je absolute discretie als je uitgebreide bekendheid geniet. In dat geval raad ik je het VIP-programma aan. Dit traject garandeert je privacy en beschermt je vertrouwen. Misschien is het ook interessant voor je om te weten dat ik in een vorig professioneel leven een hogere adviesfunctie bij de federale politie had en dat ik belangrijke mensen, geheimhouding en discretie dus gewend ben.

Je bent niet alleen als je je hierover zorgen maakt. Ik heb cliënten die al heel wat ervaring hadden qua persoonlijke ontwikkeling: therapie, workshops en andere coaching trajecten. Ik ben er zeker van dat wat ik je ga vertellen niet 100% nieuw zal zijn. Wel bied ik je een nieuw, coherent kader voor een liefdevoller leven.

Sommige zaken zullen een bevestiging zijn van wat je diep vanbinnen al weet. Andere vertrouwde thema’s ga je vanuit een fris perspectief ervaren. En bepaalde tools en inzichten zullen nieuw zijn. Wat je niet zal ervaren, is een copy+paste van andere trajecten. Al mijn materiaal is origineel. Nog belangrijker is dat Mindset & Magie geen pure overdracht van kennis is maar op de eerste plaats een unieke, exclusieve beleving met andere vrouwen die hetzelfde beogen als jij.
Wat is jouw investering?


Voor dit traject investeer je normaal €1.460 excl. btw. Tijdelijk bied ik dit traject aan tegen 25% korting en investeer je €1.095 excl. btw.

Indien je na het volgen van dit traject beslist om in te stappen in het VIP-programma van 3 maanden, dan ontvang je €500 korting.

Wil je erbij zijn?


De live VIP-trainingsdag vindt plaats op zaterdag 27 juni van 9.30 uur tot 16.30 uur. De opvolgavond is voorzien voor dinsdag 14 juli van 21 uur tot 23 uur. Wees er snel bij, want het aantal plaatsen is beperkt.

UPDATE – Nog slechts 2 plaatsen vrij!

Vul hieronder je gegevens in en ik regel het papierwerk. Zodra je de betaling voldaan hebt, ontvang je al meteen de eerste tools om jezelf warmte, mildheid en hoop te schenken.

Ik help je graag.