Mindset & Magie programma
Exclusief mindset & magie programma!


Beperkt aantal plaatsen beschikbaar!


Meer aantrek met vrouwelijke magie!Te weinig aantrek van geschikte mannen?

Kans is groot dat je teveel ‘mannelijke energie’ naar buiten brengt als je contact hebt met mannen en daardoor weinig of geen serieuze potentiële partners aantrekt…Herken jij het volgende?


  • Je staat je mannetje op het werk, maar je weet niet hoe je je ‘vrouwtje’ kan staan in de liefde op een authentieke manier, zonder te vervallen in het cliché van een rok en lippenstift (wat niet werkt om serieuze mannen aan te trekken).
  • Misschien ben je wel bang om jezelf kwetsbaar op te stellen, voel je zenuwen, weet je niet wat te zeggen, en heb je last van zelfondermijnende gedachten…
  • Of misschien heb je de eerste stappen in vrouwelijkheid al wel gezet, maar nodigen de juiste mannen je nog steeds niet uit voor een vervolgdate of meer… en zit je dus met je handen in het haar door de vraag: ‘Wat doe ik verkeerd?’

Ik stel mijn expertise van 7 jaar mentorschap, waarbij ik als bezielster van Singles Academy al duizenden vrouwen kon inspireren en er tientallen persoonlijk mocht begeleiden, graag ter beschikking van jouw mooie droom op liefdesgebied!

Themagewijze begeleid ik je zodat jij met een frisse geest en een magisch gevoel naar huis gaat en ook aan de buitenkant de vrouw bent die je diep van binnen al bent. Bovendien ontmoet je gelijkgestemde vrouwen die hetzelfde programma doorlopen. Samen tillen we elkaar op naar een liefdesleven van hoog niveau!Deze 4 thema’s komen aan bod:


THEMA #1: MINDSET BOOSTEN

Hoe jij denkt over jezelf, over mannen, over exen, over liefde… beïnvloedt je zoektocht naar een levenspartner. En natuurlijk is het eng om je echt open te stellen voor de liefde. Ik leer je hoe je je geest kan balsemen en versterken, zodat je vertrouwen groter wordt dan je angst om gekwetst te worden en je met plezier gaat daten!

THEMA #2: MANNELIJKE ENERGIE

Daten en een relatie krijgen mag geen energie wegzuigen. Het moet juist energie geven. Ik zorg ervoor dat je het meteen doorhebt als je je mannelijke energie gebruikt en ik leg uit hoe je deze modus op de juiste momenten kan uitschakelen.

THEMA #3: VROUWELIJKHEID TONEN

Je begrijpt dat vrouwelijke magie naar buiten brengen belangrijk is, maar hoe doe je dat concreet? Een zin of een handeling kunnen een wereld van verschil maken. Ik onthul je welke, zodat mannen op jou gaan afkomen zonder zelfs te weten waarom. Jij gaat meer geschikte mannen aantrekken door je unieke magie te tonen.

THEMA #4: DATEN MET MAGIE

Het vinden van de juiste man kan heel spannend zijn. Zo spannend dat je ontzettend graag terug in je mannelijke energie wilt gaan om te ontsnappen aan je onzekerheid. Maar dit werkt niet. Hoe je dit dan wel effectief aanpakt, vertel ik je graag.Luister naar Marjoleins testimonial:

Benieuwd hoe vrouwen de samenwerking met mij hebben ervaren? Luister dan naar Marjolein. In de video leer je over haar worsteling op liefdesvlak en de resultaten die ze behaald heeft door mij in te schakelen als haar love mentor.

Ben jij een zelfbewuste vrouw die beseft dat je gedachten en je vrouwelijkheid essentieel zijn om meer geschikte mannen aan te trekken? Dat je daardoor met meer plezier gaat daten, dat de liefde je energie gaat geven en dat zelfs je leven in zijn geheel daardoor in een stroomversnelling komt? Geloof je dat de wereld een stukje mooier wordt als jij en een ander mens zich door liefde met elkaar verbinden?

Dit gun ik je van harte! En de liefde is dichterbij dan je voor mogelijk houdt!
Durf investeren in jezelf!


“Indien je beslist om je liefdesleven een nieuwe draai te geven, aarzel dan niet om Karianne te contacteren. De weg is niet gemakkelijk, maar loont wel de moeite. Je zal veel persoonlijke sterktes ontdekken en meer zelfvertrouwen krijgen. Durf investeren in jezelf!”
Marie-France

Ik vond je begeleiding heel goed.


“Karianne, ik vond je begeleiding heel goed. Ik zocht iemand die directer was, geen voorzichtige luistertherapeut, kost wat kost. Ik hoopte iemand te vinden die mij een duw in de rug zou geven om geen narcistische personen meer in mijn leven toe te laten – en dat deed jij zeer sterk. Dank daarvoor en voor alles.”
Pascale*

Iemand gevonden die me respecteert en lief heeft.


“De laatste weken en maanden geven mij een gevoel van verliefdheid, rust en tevredenheid in het feit dat ik iemand heb gevonden heb bij wie ik het heel fijn heb, die me respecteert en lief heeft.”
Leila*

Hoe zeer ik ook de vraag begrijp dat je mogelijks contact wilt hebben met mijn klanten, de meesten van hen hechten een groot belang aan hun privacy. Love mentoring is helaas nog geen trendy service. De namen met een sterretje (*) zijn fictief.

Wat ga je doen?

  • Exclusieve, intieme VIP-dag van 9.30 uur tot 16.30 uur op een unieke locatie in het groen in Beersel (nabij Brussel) met max. 7 andere vrouwen: jij gaat boordevol energie naar huis en weet wat je te doen staat om meer mannen aan te trekken.
  • Toolkit horende bij de VIP-dag, een goody bag en een heerlijke, warme lunch.
  • Online opvolgavond (2 uur): hoe heb je de geleerde inzichten en tools toegepast in de praktijk, waar loop je tegenaan en waar heb je hulp bij nodig?
  • Feedback op jouw dating profiel (per E-mail).
  • Lid van The Circle: een besloten Facebook groep, waar jij vragen mag stellen en andere vrouwen ontmoet die bij mij een traject volg(d)en.

Wat is jouw investering?

Voor dit traject investeer je €1.095 excl. BTW.

Indien je na het volgen van dit korte traject beslist om in te stappen in het VIP-traject, dan krijg je hierop een flinke korting.

Wil je erbij zijn?

We starten op zaterdag 14 maart, met opvolgavond op 20 april. Wees er snel bij, want er zijn nog slechts 4 plaatsen beschikbaar.

BIJNA VOLZET – Nog 2 plaatsen vrij!

Een nieuwe sessie start op zaterdag 2 mei, met opvolgavond op 4 juni. Hier zijn nog 7 plaatsen.

UPDATE – Nog 6 plaatsen vrij!

Vul hieronder jouw gegevens in en wij regelen het papierwerk, zodat jij erbij kan zijn!