De 3 toptips die ik gaf aan zangeres Natalia!

Wie kent de bekende Belgische muzikant Natalia niet? Met haar warme stem en krachtige uitstraling is deze «powervrouw» een bron van inspiratie voor velen. Talent, passie en heel veel doorzettingsvermogen brengen je naar de top. Ben jij ook zo iemand die succesvol is en een bepaalde vorm van status heeft? Je hoeft niet bekend te zijn om professioneel en sociaal aanzien te hebben. Misschien ben je een advocaat, dokter, zaakvoerder, topmanager, consultant, architect, designer, of kom je uit een welgestelde familie. Je bent in ieder geval een kei in je terrein en leeft in overvloed. Als je ook vrijgezel bent omdat je geen levenspartner van een gelijkwaardig niveau vindt, dan zit je in hetzelfde schuitje als Natalia… Wist je dat ook zij namelijk single is?

In juni kreeg ik plots een telefoontje van een enthousiaste journaliste. Ze had de zangeres geïnterviewd en zocht het advies van een relatie-expert. Ze wilde mijn visie over wat je kan doen als je op elk vlak succesvol bent behalve de liefde, zoals dat voor Natalia het geval is. In het artikel geef ik 3 toptips voor mensen die tot de groep van «powerpeople» behoren. De situatie van Natalia is namelijk niet uniek voor haar als individu. Wat ze zichzelf wijsmaakt over de liefde, is typerend voor succesvolle vrouwen. Bijvoorbeeld, het beeld van de man als absolute jager. Soms zie ik ook het omgekeerde, met name vrouwen die zodanig hun mannetje staan in de professionele sfeer dat ze ook op privé-vlak de rol van jager opeisen en daardoor mannen… afstoten! Hoe je het dan wel moet aanpakken om succesvol te zijn, ontdek je in het artikel.

Wat heb je aan dit artikel als je man bent? Heel veel! Je krijgt meer inzicht in het gedrag van powervrouwen in de wereld van liefde. Zoals de onzichtbare muur die ze vaak rond zich getrokken hebben. Een muur van zelfzekerheid die jou misschien de indruk van «out of my league» geven, maar waarachter soms stuntelige ideeën schuilen. Zoals het beeld dat de man ALLE initiatief moet nemen. Als je hier inzicht in hebt, dan weet je ook beter hoe je zo’n vrouw kan aantrekken. Tenzij je een kat wilt om zonder handschoenen aan te pakken. Een volgzame dienster. Dan lees je het artikel beter niet. Als je wel meteen aan de slag wil om je liefdesleven op een hoog niveau te brengen en mijn 3 simpele maar effectieve toptips te ontdekken, klik dan [**HIER**]!

Als je samen met mij wil bekijken of ik je kan helpen om het liefdesleven van jouw dromen te realiseren, contacteer me dan. Sorry als ik even recht door zee ben, maar niet iedereen komt in aanmerking voor mijn begeleiding. Als ik meen dat het niets voor jou is, dan zeg ik dat gewoon. Als ik denk dat ik wel kan helpen, dan bespreken we hoe dat eventueel zou kunnen. Elke maand geef ik 3 gratis strategiesessies weg. Het aantal sessies is beperkt, dus wees snel als je zo’n sessie wil. Inschrijven neemt een paar muisklikken in beslag. Doe het dus nu! Klik HIER.

Leve de liefde,

Karianne Dewitte, relatiecoach en bezielster van Singles Academy

Gespecialiseerd in het helpen van hogeropgeleide singles tussen 30 en 59 jaar

Best of Series_ template rechts

Geef een reactie