Hoe je 40.000 € verdient met de liefde!

Gisteren had ik een coaching sessie met Marjolein*, een klant van me. Ze straalde. Haar energie vulde het hele salon. Het contrast met vroeger was zo ontzettend groot. Vroeger, daarmee bedoel ik dan het tijdperk voor ze instapte in mijn coaching programma.

1. De eerste keer

De eerste keer dat ik Marjolein sprak, herinner ik me goed. Ze was in de war. Ze voelde wantrouwen tegenover mannen. Maar vooral tegenover zichzelf. Het buikgevoel dat ze altijd vertrouwde bij het kiezen van een partner, had haar GEEN droomrelatie opgeleverd.

Ze wilde zo graag een soulmate in haar leven, iemand om samen dromen mee te verwezenlijken. Maar het lukte haar niet. Ze had geen flauw idee hoe ze verder moest. Marjolein vroeg zich af of er überhaupt nog iets was dat ze kon doen. Mannen hadden haar best wel pijn gedaan de afgelopen jaren. Ze hadden haar teleurgesteld.

2. Zonder leiderschap blijf je lijden

Toen vroeg ik Marjolein WIE verantwoordelijk was voor de pijn. Het werd even stil… Ze begreep meteen waar ik op doelde. Ze is slim, ambitieus en ze staat open om te groeien, om buiten haar comfortzone te treden, net als mijn andere klanten. Je hoeft haar niets twee keer uit te leggen. De vraag schudde haar wakker. Ja, kennelijk was er dus toch nog iets wat ze kon doen. Door 100% verantwoordelijkheid te nemen voor je ervaringen op liefdesvlak, positioneer je jezelf niet langer als slachtoffer maar als LEIDER. Zonder leiderschap in de liefde loop je een groot risico dat je blijft lijden. Onder je eigen illusies.

3. Tijd is vooral een kwestie van slim aanpakken

De sleutel tot succes in de liefde ligt dus op de eerste plaats bij jezelf. Als je dat begrijpt, dan ben je klaar om een droomrelatie te kunnen vinden. Maar dan ben je er nog niet. Je moet er natuurlijk ook naar handelen. Daarvoor heb je de juiste mindset, vaardigheden, expertkennis en doorzettingsvermogen nodig. En iemand die je aanmoedigt én uitdaagt. Iemand die je nieuwe inzichten en ideeën aanreikt.

Zodat je mensen met kwaliteit gaat aantrekken. Zodat je vlot en goed kan beslissen of iemand relatiepotentieel heeft voor jou. Zodat je doorzet op momenten dat het moeilijk is. Zodat je je niet verschuilt achter de mythe dat je geen tijd hebt voor daten.

Tijd is voor mij vooral een kwestie van de zaken heel SLIM aan te pakken. Mijn klanten zijn succesvolle, druk bezette professionals. Mensen met torenhoge ambities. En die kun je alleen waarmaken als je middelen, tijd en energie investeert op EFFICIËNTE wijze. En dan gaan er magische dingen gebeuren…

4. Hoe zelfontwikkeling je 40.000 Euro kan opleveren

In eerste instantie was Marjolein wel wat bang om in het programma in te stappen. Zou de investering wel renderen? Zou ze echt een droompartner vinden? Wat als ze een paar duizend Euro voor niets zou investeren? Ondanks haar twijfels en angst, besliste ze toch om de sprong te wagen. Ze zag immers dat haar liefdesleven niet vanzelf in orde kwam.

Nadat Marjolein in het coaching traject was gestapt, begonnen haar zelfkennis en zelfvertrouwen snel te groeien. Zo kwam ze tot het inzicht dat ze eigenlijk al jarenlang haar eigen behoeften onderdrukte op relationeel vlak. Het ging niet alleen  over haar partnerrelaties maar ook over bepaalde vriendschapsrelaties en zelfs haar relaties op het werk. Alles kwam neer op de relatie die ze met zichzelf had.

Toen Marjoleins zelfbeeld eindelijk de waarde begon te krijgen die het verdiende, begon ze steeds beter haar behoeften te kennen en te communiceren. Ze begon haar grenzen te trekken. Niet op de aanvallende manier zoals ze dat vroeger deed. Op een constructieve, rustige,, slimme manier. En ze deed dit ook in haar professioneel leven.

Ze voelde zoveel zelfvertrouwen en sereniteit dat ze opnieuw ging onderhandelen over het contract met haar grootste klant. Hierbij gebruikte Marjolein de tools die ze nog maar net had geleerd in het coaching programma. Het resultaat was magnifiek. Tot tweemaal toe ging ze in gesprek en kreeg wat ze vroeg. Nu verdient ze 40.000 Euro meer per jaar! De investering die ze deed in mijn coaching programma om een partner te vinden heeft ze dus in een groot veelvoud terugverdiend.

En dit is de magie van coaching. De relatie die je hebt met jezelf, je partner, met je klanten of je collega’s of je baas, zijn vaak een spiegeling van elkaar. Als je geen tools en geen kennis hebt en niemand die je ECHT uitdaagt om je ontwikkeling op een veel hoger niveau te tillen, dan doe je jezelf tekort op een heleboel vlakken. Dan blijf je steken op een ondermaats leven: je liefdesleven maar ook je sociale en professionele leven! Hoe klinkt dit voor je? Denk je dat de doorbraak van Marjolein een uitzondering is?

5. Dit is ook voor jou mogelijk!

Marjolein is geen uniek geval. Andere klanten van me hebben ook een impact op hun gehele leven ervaren. Sommigen hebben promoties gemaakt. Anderen hebben patronen doorbroken, die ze als van kindsbeen af met de paplepel ingegoten kregen van hun ouders. Klanten gaan VOLUIT leven. Ze maken hun dromen waar. Ze staan STERKER in hun schoenen. Ze weten precies wat ze willen op liefdesvlak en hoe ze moeten vinden wat ze willen. En ze nemen heel veel actie. Dan vind je je droompartner.

Voor mij is het ook zo gegaan. Gedurende 15 jaar heb ik geworsteld met de liefde. En dan heb ik het roer omgegooid en bestudeerd hoe je een droompartner kan vinden. Na één jaar slim zoeken heb ik mijn droomrelatie gevonden. Alles in mijn leven is veranderd. Mijn liefdesleven, familiaal leven, sociaal leven, professioneel leven. Echt, mijn TOTALE leven. Ik ben een pak efficiënter geworden. En ik heb veel meer tijd om te doen wat ik echt belangrijk vind en tijd te investeren in de personen aan wie ik belang hecht.

Wie wil zo’n fantastisch leven niet? Wie wil blijven aanmodderen op goed geluk? Vertrouwend op puur buikgevoel en de mythe van ik-los-het-wel-alleen-op? Als jij dit wil, dan is dat goed voor jou. Mijn coaching programma is niet voor iedereen weggelegd maar alleen voor echt ambitieuze mensen die niet alleen willen verder ploeteren.

Want wat voor Marjolein en mij mogelijk was, is voor jou ook mogelijk!

Mocht dit artikel je interesse wekken, vraag dan een gesprek met me aan via mijn website. Je kan met een paar muisklikken een afspraak plannen in mijn electronische agenda. Per maand geef ik 3 gratis gesprekken (strategiesessies) weg, dus het aantal plaatsen zijn beperkt. Reageer dus vandaag nog als je kans wil maken op zo’n sessie. Je kan je aanmelden voor zo’n sessie op het einde van de High Level Coaching pagina. Klik HIER.

Prettige dag gewenst,

Karianne Dewitte, relatiecoach

Gespecialiseerd in het helpen van slimme, succesvolle singles tussen 30 en 59 jaar

*Marjolein is een fictieve naam  uit respect voor de privacy van mijn klanten

Marketing foto 012

Geef een reactie