Hoe je liefde vindt met de juiste mindset | VLOG

Stel dat je een glas in je hand hebt en in het glas zit water. Wat zou je dan kunnen denken?

Dat het glas halfvol is of halfleeg? Hoe zou je je voelen als je de ene idee versus de andere idee in je hoofd stopte? In welk geval zou je toch wat blijer zijn? In ieder geval bij mij geeft een halfvol glas me een prettiger gevoel dan een glas dat ik als halfleeg zou omschrijven. Als dat ook geldt voor jou, dan ben je wellicht akkoord dat je gevoel en bijgevolg ook het resultaat dat je op één of ander vlak boekt, heel veel te maken heeft met wat je denkt. Zo is het ook voor de liefde. Je mindset is heel erg belangrijk om succes te hebben in de liefde!

In deze vlog onthul ik hoe je liefde vindt met de juiste mindset. Ik geef je 3 ideeën om een krachtige mindset te ontwikkelen die je helpt in je zoektocht naar liefde. Heb ik je nieuwsgierigheid geprikkeld? Bekijk hem nu:

Spreekt mijn filmpje je aan en wil je aan de slag met je liefdesleven? Nog veel meer ideeën en concrete oplossingen voor alles wat je in de weg zit om een droompartner te vinden leer je in het High level programma. Voor dit jaar aanvaard ik nog 5 mensen. Het aantal plaatsen is dus beperkt. Bekijk het programma dus vandaag nog en meld je aan voor een gratis strategiesessie, zodat we kunnen bekijken of ik je kan helpen. Klik HIER.

Leve de liefde,

Karianne Dewitte, relatiecoach en bezielster van Singles Academy

Gespecialiseerd in het helpen van hogeropgeleide singles tussen 30 en 59 jaar

 

shutterstock_578724145

Geef een reactie