De 3 plaatsen waar je je soulmate kan vinden! | VLOG

Verlang je naar een levenspartner maar weet je niet waar zoeken? Heb je al verschillende plaatsen geprobeerd of zou je dat willen maar zie je het bos door de bomen niet? Bijvoorbeeld, ben je al eens naar een singles party geweest? Of geloof je meer in liefde vinden via de kennissen- en vriendenkring? Aarzel je om online te gaan daten? Of heb je het al geprobeerd en is het je helemaal niet bevallen? Vraag je je af of er nog andere plekken zijn waar je je soulmate kan vinden?

In deze vlog geef ik een algemeen overzicht van de 3 grote plaatsen waar je je zielsverwant kan vinden. Ik bespreek de voor- en nadelen van elke plaats en ik verklap je hoe je de nadelen kan vermijden. Wil je meer efficiënt zoeken, zodat je des te meer energie over hebt voor de liefde zelf en je de vlinders in je buik heerlijk kan laten fladderen als je The One eindelijk vindt?

Deze vlog biedt een unieke kijk op de zoektocht naar je soulmate. Wellicht heb je nog nooit zo’n totaalplaatje gehad rond de vraag die de meeste singles zich vroeg of laat stellen. Namelijk, waar is The One and Only? Bekijk hem nu: 

Spreken de ideeën in mijn filmpje je aan en wil je aan de slag met je liefdesleven? Oplossingen voor al je obstakels in de weg van liefde en veel meer leer je in het High level programma. Voor dit jaar aanvaard ik nog 9 mensen in het traject. Het aantal plaatsen is dus beperkt. Bekijk het programma dus vandaag nog op de website en plan een gratis strategiesessie in, zodat we kunnen bekijken of ik je kan helpen. Klik HIER.

Leve de liefde,

Karianne Dewitte, relatiecoach en bezielster van Singles Academy

Gespecialiseerd in het helpen van hogeropgeleide singles tussen 30 en 59 jaar

 

2018-01-26 Nieuwsbrief

Geef een reactie